Reviews

“Ik ben weer een stap verder in mijn persoonlijke ontwikkeling dankzij de deskundige en liefdevolle leiding van Fanny. Ik heb de intuïtieve ontwikkeling gevolgd. Het was een fijne setting, lieve mede cursisten, veel inzichten en veilig voor mij om mijzelf te zijn en fouten te maken. Kortom, een aanrader!”

-Frans L

5/5

“Speeddaten met je gids heeft een enorme krachtige, positieve uitwerking op mijn leven. Ik ben niet meer bang, wat voelt als een enorme bevrijding. Er is een duidelijk ‘weten’ gegroeid welke kant ik op wil gaan met alles wat ik doe. Fanny is een heldere en zeer kundige coach/therapeut, die je aanzet tot een enorm groeiproces. Levensverijkend!”

-Myrthe

5/5

“Lieve Fanny,

Ik ben je super dankbaar om me geholpen te hebben in mijn persoonlijke ontwikkeling.  De spiertesten lukken me beter en beter, en ik volg je raad op om om te blijven oefenen!  Ik heb een paar dagen geleden zelfs ontdekt dat de oorzaak van mijn zoetdrang ligt bij een vloek van mijn voorouders…  Alle puzzelstukjes vielen in elkaar, wat een inzicht!  Nu moet ik nog wel testen welke affirmatie zin het best hierbij hoort.”

-Anoniem

5/5

“Bedankt dat je mijn kind ziet. Ze is zo veranderd. Ik heb weer een vrolijk meisje met veel meer zelfvertrouwen. Ik ben 1 keer erbij geweest en dat opende mijn ogen hoe mijn puber het ‘ziet’ en verwerkt. Zo fijn dat ze iemand heeft waar ze op kan vertrouwen en zichzelf kan zijn. Binnenkort heb ik een afspraak. Ik verheug mij er al op.”

-Blije moeder van T

5/5

“Fanny, ik ben je enorm dankbaar dat je op m’n pad gekomen bent.  Dankjewel voor de inviduele sessies, waarin je een aantal trauma’s in me opspoorde en deze verwijderde, op een zachte en liefdevolle manier.  Ik voelde me na deze sessies innerlijk veel rustiger en ‘lichter’, alsof er last van schouders afgevallen is.  Mijn irritaties en angsten zijn ook afgenomen, en ik kan nu ook met meer liefde naar de wereld kijken. 

Ook wil ik je bedanken voor de interessante workshops die ik bij je gevolgd heb!  De workshop ‘Speeddaten met je gids’ was een openbaring voor mij.  Ik heb mijn gids gezien, en zijn voornaam gehoord.  Sindsdien voel ik hem heel vaak, en helpt hij me bij het maken van keuzes.  Het doet zo goed om hem altijd aan mijn zijde te voelen!  Ook de workshop ‘Spiertesten’ was heel boeiend.  Ik wist niet dat er zoveel innerlijke wijsheid in me verscholen zat!  Na de tweede sessie lukte het al veel beter om contact te maken met m’n Hoger Zelf, dankzij een aantal individuele oefeningen en oefeningen per 2.  Het lukt me nu ook beter om contact te maken met m’n Hoger Zelf, en de juiste vragen te stellen om zo blokkades in me op te sporen en op te heffen, dankzij een concreet stappenplan die ik tijdens de sessies gekregen heb.  De sessies zijn een mooie mix van theorie, meditatie en praktische oefeningen waarmee je aan de slag gaat.  En dit alles in een sfeer van liefde, vertrouwen en respect voor elkaar.  

Dankjewel Fanny, het is prachtig wat je doet! Liefdevolle groetjes & tot snel.”

-A. 

5/5

“De cursus Speeddaten met je Gidsen heeft mij laten ervaren dat er wel degelijk meer is tussen hemel en aarde. Fanny vertelde eerst hoe zij gekomen is tot deze roeping en dat gaat jaren terug. Na haar interessante uitleg zijn we middels een meditatie naar ons eigen powerhouse gegaan. Eenmaal daar, kwamen er veel gevoelens en boodschappen binnen. Dingen waar je zelf niet bij stilstaat omdat je merendeel bezig bent met je dagelijkse beslommeringen. Ineens werd mij duidelijk dat dingen niet zomaar gebeuren of juist niet gebeuren. Uiteindelijk lukte het mij om in contact te komen met mijn Gids, een Griekse vrouw. Helaas heb ik haar niet gezien, wel gevoeld. De cursus heeft mij doen beseffen dat ik meer naar mijn gevoel moet luisteren en niet als een automatische piloot te werk moet gaan. Alles gebeurt mét een reden. Ik pas de techniek (in contact komen met je gidsen) nu toe en hoop te groeien in het spiritualisme.”

-Georgie Polak

5/5

 

“Ik ben 2 jaar terug bij Fanny terecht gekomen vanwege allerlei vage klachten die ik had. Alles lief fout in mijn leven. Door de therapie bij Fanny weet ik nu wie ik ben en heb weer controle over mijn leven. Ik durf nu nee te zeggen zonder mij schuldig te voelen. Af en toe doe ik een apk-tje weer. Ik heb mij nog nooit zo gelukkig gevoeld. Bedankt Fanny.”

-Astrid te W

5/5

 

“Bij de eerste afspraak voelde ik mij al veilig en thuis bij Fanny. Ik heb jaren bij een psycholoog gelopen maar ik bleef met angsten en mij niet goed voelen. Met de eerste behandeling was het alsof en een zware last van mij afviel. Wat een cadeau. Ik ben nog niet klaar maar nu weet ik zeker dat het mij zal lukken.”

-R. Noordel

5/5

“Fanny Kijkt dwars door je heen en voelt/weet wat er aan de hand is. met verbazing luister ik naar haar hoe zij vertaald wat ik werkelijk voel. Ze geeft dit precies aan. Om die reden voel ik mij veilig en weet dat wat ik aanpak toe doet. Soms kan je bij een gebeurtennis niet echt goed vertalen hoe je je voelt.  Ik heb dit traject ook bij anderen gedaan maar had het gevoel dat er iets bleef ‘liggen’.”

-Jane O

5/5

“Als ik twijfel over cliënten die bij mij komen is Fanny altijd bereid om met mij mee te kijken. Ze is een fijne waardevolle collega.

Ik ben zelf therapeut en coach. Fanny weet mij altijd te resetten als ik met mijn eigen thema’s aan het stoeien ben.”

-Ans te J

5/5

“Ik ben zo blij dat ik de cursus spiertesten door middel van de o techniek heb gedaan. Ik test nu mijn gezin en familieleden. Heel erg bedankt dat je jouw wijsheid met ons wilt delen lieve Fanny.”

-Paula

5/5