Mijn naam is Fanny Urristi en ik ben spiritueel coach/therapeut. Na jarenlang trainingen, opleidingen en zelf ontwikkeling gevolgd te hebben, besloot ik in 2006 om professioneel mensen te gaan helpen met hun innerlijke strijd. Deze behoefte was al jaren eerder ontstaan na de geboorte van mijn eerst kind, die heel gevoelig was en van alles “zag” wat anderen niet konden waarnemen.  

Hi, ik ben Fanny

ONTWIKKELEN

Ik ben mezelf toen spiritueel gaan ontwikkelen. Vele ervaringen en cursussen later kon ik mijn spiritualiteit en gevoeligheid omarmen en het inzetten voor mijn zoon en om mijn eigen pijn uit mijn jeugd te helen.

Mijn levenservaring en alle ‘tools’ die ik ondertussen geleerd heb zet ik in om de bron te vinden van het probleem. Ik werk vanuit mijn hart, verbind mij met jouw probleem en deze wordt diepgaand aangepakt op celniveau.

De tools die ik inzet zijn: spiertesten, EP punten, visualisaties, Sedona methode, affirmaties, Healing, massage en EFT.
De meerwaarde van mijn aanpak: heft alle blokkades op in je energieveld, werkt op celniveau, op vorige levens en op andere energieën die zich hieraan verbonden hebben.

Mijn grote nieuwsgierigheid naar de mens in al hun facetten( fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel), zorgt ervoor dat ik mijzelf blijf ontwikkelen door trainingen en opleidingen. Zo blijf ik scherp in de laatste ontwikkelingen in deze snel veranderende maatschappij.